مشاوره بورس


مشاوره بورس

ما در مشاوره تلفنی بورس آرموو کوشیده ایم با بهره از علم و دانش مشاوران خبره در امر مشاوره بورس، این اطمینان را برایتان ایجاد کنیم که بورس بازار شانس و بخت و اقبال نیست بلکه رقابت تدبیر، صبر و دانش است.

چه سهمی بخرم؟ کی بفروشم؟ کی بخرم؟ سهم های کوتاه مدت و میان مدت خوب کدوم سهام ها هستن؟ از کجا شروع کنم؟ و بسیاری سوال دیگر

برای آشنایی با صفر تا صد این بیزینس سودآور با مشاوره بورس آرموو تماس بگیرید و با آرموو حرفه ای سرمایه گذاری کنید!

(تا حرفه ای شدن در بورس یک مشاوره فاصله دارید)

 



مزایای مشاوره تلفنی بورس چیست؟

?- دسترسی سریع و راحت به مشاوران بورس
?- کاهش هزینه ها
?- بدون محدودیت زمانی و مکانی
?- بهره گیری از دانش مشاور حرفه ای در کوتاه ترین زمان

 

مشاوره بورس آرموو شامل چه مواردی میشه؟

مشاوران بورس آرموو آماده هستند از ? تا ??? در هر میزان سرمایه گذاری راهنمای شما باشند.

 

چرا باید مشاوره بورس بگیرم؟

سرمایه گذاری موفق، یک مشاور نیاز دارد،
با مشاوران بورس آرموو دیگر نگران این موضوع نباشید

فرصت سرمایه گذاری در بورس رو از دست نده، مشاوره بورس آرموو!

 

معرفی مدیر فنی گروه مشاوره بورس

جناب آقای افشین فتحی

سوابق کاری مهم:

  • رئیس حسابداری گروه فن آوا
  • معاون مالی، اداری و برنامه ریزی اقتصادی شرکت تجارت الکترونیک بانک دی
  • معاون مالی، اداری و برنامه ریزی اقتصادی بهروی تهران بزرگترین شرکت مهندسی ریلی کشور

 

گواهینامه ها و افتخارات:

  • عضو انجمن مهندسی مالی ایران و خاورمیانه
  • عضو انجمن حسابداری مدیریت
  • انبار
  • صورتهای مالی
  • ایزو
  • قوانین مالیات بیمه
  • IFRS
  • مالیات بر ارزش افزوده

h8uy_s3.png

 

 

بورس چیست و چه کاری انجام می‌دهد؟

بازار بورس مکانی است که درآن سهام شرکت‌های گوناگون تولیدی، خدماتی و سرمایه‌گذاری داد و ستد می‌شود. مردم به بازار بورس بازارسهام هم می‌گویند. اما نام رسمی و قانونی آن “بورس اوراق بهادار” است. منظور از اوراق بهادار همان برگه‌های سهام شرکت هاست. به مکانی که در آن عمل داد و ستد انجام می‌گیرد تالار معاملات بورس” گفته می‌شود.

در زبان بسیار ساده بورس بازاری است که در آن معامله‌گران می‌توانند موارد مختلفی را خرید و فروش کنند، برای این کار می‌توان بورس‌های مختلفی را با قوانین خاص تشکیل داد مثل بورس ارز یا بورس کالا.

برای مثال شرکت سایپا  را در نظر بگیرید که بخشی از سهم خود را در بازار بورس عرضه کرده است( فرض را بر این میگیرم که ?? درصد از سهم خود را عرضه کرده باشد). اگر ارزش کل سایپا با تمام دارایی‌هایش یک میلیارد تومان باشد از این مبلغ ??? میلیون آن را در بورس عرضه میکند. خریداران حقیقی (که من و شما می‌شویم) و حقوقی ( که شرکت‌های سرمایه‌گذاری می‌شوند ) ?? درصد عرضه شده توسط سایپا را می‌خرند و از این پس به عنوان سهام دار سایپا به حساب می‌آیند.

 

آیا می دانستید ……؟!!!!!

چرا برای سرمایه‌گذاری بورس را انتخاب می‌کنیم؟ در این قسمت به ?? دلیلی که بورس را در درجه اولویت سرمایه‌گذاری قرارمی‌دهد پرداخته‌ایم:

این موارد رو خیلی جدی بگیرید!!!

در بورس خبری از مالیات نیست و سرمایه و سود شما هر دو از مالیات درامانند

با تشکیل سبدی از سهام متنوع ریسک سرمایه‌گذاری و احتمال زیان خود را کاهش دهید

با سرمایه‌گذاری در بورس، از حمایت های گسترده قانونی برخوردار می‌شوید

با هر مبلغی می‌توانید در بورس سرمایه‌گذاری کنید

با هر سن و سالی می‌شود در بورس سرمایه‌گذاری کرد

هیچگاه سرمایه‌های ضروری خود را وارد بورس نکنید

هیچگاه دارائی‌های ضروری زندگی خود را برای سرمایه‌گذاری در بورس نفروشید

قابلیت نقد شوندگی سهام از مزیت‌های مهم سرمایه‌گذاری‌های بورسی به شمار می‌رود

نگاه بلند مدت و رفتار آگاهانه رمز موفقیت در بورس است

نگاه کوتاه مدت و رفتار هیجانی در بورس منافع شما را در سرمایه گذاری به خطر می‌اندازد

از طریق بورس می‌توانید خود را از ریسک‌های احتمالی کسب و کارتان حفظ کنید، کما اینکه این ریسک ناشی از بلایای طبیعی باشد

سهام خوب، یک ثروت ماندگار است

تصمیم‌گیری براساس اطلاعات صحیح و قابل اعتماد لازمه موفقیت در بورس است

هیچگاه اصول سرمایه‌گذاری موفق در بورس را فراموش نکنید

سرمایه‌گذاری در بورس بهترین راه استفاده از وجوه مازادتان است

 

وارن بافت نابغه سرمایه گذاری می گوید

«سرمایه‌گذاری موفقیت‌آمیز نیازمند گذشت زمان، برخورداری از نظم و دیسیپلین و داشتن صبر و حوصله است. فارغ از اینکه چقدر استعداد و تلاش به خرج بدهید، بعضی کارها وقت می‌خواهند: نمی‌توان با ? زن باردار، بچه‌ای را یک ماهه به دنیا آورد

 

متاسفانه در ایران نگاه به بورس و کسب در آمد از آن منفی است

برخی فکر می‌کنند اصلا نمی‌شود از بورس پول درآورد!

عده‌ای دیگر فکر می‌کنند پولی که از بورس در می آید حلال نیست!

برخی دیگر نیز می‌گویند، نمی‌شود از بورس پول خوب و قابل توجهی درآورد!

گروهی هم اعتقاد دارند که بورس تحلیل بردار نیست!

در حالی که نگاهی به زندگی وارن بافت که تمرکز خود را بر سرمایه‌گذاری بلندمدت در بازار بورس قرار داده بود، نشان از حقیقت دیگری دارد، او در سال ???? به‌عنوان ثروتمندترین فرد جهان معرفی شد و هم‌اکنون سومین میلیاردر جهان است‌.

 

انواع بازارهای بورسی

بازار اولیه:

بازار اولیه بازاری است که در آن سهام یک شرکت یا واحد اقتصادی برای اولین بار در آن عرضه و منتشر می‌شود. عایدی حاصل از عرضه این سهام منبعی در تامین مالی آن شرکت یا موسسه خواهد بود. از آنجا که در بازار اولیه، سهام برای بار نخست به خریداران و متقاضیان عرضه می‌شود، فروشنده اوراق بهادار در حقیقت همان ناشر اوراق بهادار خواهد بود.

بازار ثانویه:

با اتمام عرضه اولیه یک سهم در بازار اولیه، برای ادامه معاملات آن سهم بازار دیگری وجود خواهد داشت به نام بازار ثانویه؛ بنابراین بازار دست دوم (ثانویه) به منظور ایجاد امکان دادو ستد اوراق منتشره در بازار اولیه و افزایش قابلیت نقدشوندگی آن، تشکیل شده است. در این بازار است که طرفین معامله این امکان را پیدا می‌کنند که علاوه بر تجدید نظر در اوراق خریداری شده، با خرید و فروش دوباره یا چندباره، تعداد آن را افزایش و یا کاهش دهند و یا اوراق دیگری در سهم دیگری تهیه نمایند. دفعات انجام معامله در بازار ثانویه محدودیتی ندارد، این ویژگی بازار ثانویه است که موجب می‌شود تا نقدشوندگی ابزارهای مالی با جابجا شدن مالکیت آنها، قدرت بیشتری پیدا کند.

 

وارن بافت موفق‌ترین سرمایه‌گذار کل دنیا

وارن بافت فروش آدامس تا بطری‌های کوکاکولا و مجله‌های هفتگی را به‌عنوان شغل‌ پاره‌وقت امتحان کرده است. او از سیستم شناور برای سرمایه‌گذاری بر روی شرکتش استفاده کرده‌ و اکنون به‌عنوان موفق‌ترین سرمایه‌گذار قرن بیستم شناخته می‌شود

 

مزایای سرمایه گذاری در بورس چیست؟

براساس باور غالب کسانی که از بورس اوراق بهادار شناختی ندارند، بورس مانند کازینو می‌ماند که تنها خوش شانس‌ها می‌توانند از آن پول به جیب بزنند، ولی از این حرف‌ها که بگذریم واقعا بورس چه مزایایی دارد و چرا باید بورس را برای سرمایه‌‌گذاری انتخاب کنیم ؟

?- کسب بازده

کسب بازده به دو شیوه میسر است، طریق اول دریافت سود از طریق فعالیت‌های شرکتی که سهام آن را در دست دارید، شیوه دوم هم  کسب سود ناشی از فعالیت‌های مدیران، اتفاقات شرکت یا نوسانات قیمتی مربوط به روند قیمت سهم است. اگر بتوانید این تغییرات را که موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می گردد، پیش بینی کنید از این سود بهره می‌برید.

?-شفافیت اطلاعات

این مورد یکی از دغدغه‌های اصلی یک سرمایه گذار به شمار می‌رود، سرمایه‌گذار نیاز دارد درباره موضوع سرمایه‌گذاریش اطمینان داشته و اطلاعات کامل و دقیقی در دسترس داشته باشد تا خیالش از بابت سرمایه گذاری راحت باشد، بورس جایی امن برای هر سرمایه‌گذاری است دلیل این امنیت هم در سایه قوانین که برای این بازار وضع شده نهفته است، زیرا شرکت‌های بورسی موظفند که اطلاعات مربوط به سهام خود را به صورت منظم در اختیار معامله گران قرار دهند .

?-قابلیت نقد شوندگی

این مزیت در مقایسه با سایر سرمایه‌گذاری‌ها مانند ملک، طلا و ارز بیشتر نمود دارد، در هر یک از این بازارهای مالی فاصله تصمیم تا فروش شما زمانبر است و باعث این دغدغه برایتان خواهد شد که آیا می‌توانید هر چه سریعتر آن دارایی را بفروشید و به پول برسید؟ سهام از این قاعده مستثنی است، اگر سهام شما قابلیت نقدشوندگی بالایی داشته باشد می‌توانید از نوسانات قیمت سهم حداکثر استفاده را ببرید. در غیر این صورت ممکن است فرآیند فروش چند روز طول بکشد، البته چندان نگران نقدشوندگی هم نباشید زیرا سهام شرکت‌های پذیرفته شده در بورس از قابلیت نقدشوندگی بیشتری نسبت به سهام دیگر شرکت‌ها برخوردارند که این خود اطمینان خاطری برای سرمایه‌گذاری در این بازار مالی است.

?-کمک به صاحبان صنایع و کسب و کار

اگر شما خود صاحب کسب و کاری باشید گاها با مقداری وجوه بلااستفاده مواجه خواهید شد که در حساب یا صندوقتان قرار دارد، در حالی که می‌توانید با سرمایه‌گذاری در بورس از بلااستفاده بودن آن جلوگیری کنید و هر زمان که به پول آن نیاز داشتید به سرعت سهام خود را به پول تبدیل کنید.

همچنین گاهی اوقات اتفاقاتی موجب ضرر و آسیب به کسب و کارتان می شود اتفاقات فورس ماژوری مانند شیوع جنون گاوی برای یک گاودار یا عدم بارندگی و سیل برای یک کشاورز، دراین موارد هم شما می‌توانید با سرمایه گذاری در بورس این خسارت‌های گریزناپذیر را جبران کنید و ریسک موجود در کسب و کار خودتان را خنثی نمائید.

?-مشارکت و کنترل امور شرکت

صاحبان سهام می‌توانند از طریق حق رایی که در مجامع عمومی و فوق‌العاده به دست می‌آورند به نسبت سهام خود در انتخاب مدیران و تعیین خط برنامه‌های آتی شرکت مشارکت نمایند.

 

 

 

?- تنوع در اوراق بهادار

در بازار سهام اوراق متنوعی معامله می‌شوند، در هر سرمایه‌گذاری دو اصل ریسک و بازده وجود دارد، با همین دو مولفه می‌توانید سهام‌هایی را با ریسک و بازده‌های متفاوت انتخاب کنید و اختیار آن را مطابق با نیازتان در دست گیرید، در حالی که اگر پولتان را در بانک نگه دارید دیگر نمی‌توانید بازده متفاوتی را انتظار داشته باشید.

?-استفاده از معافیت های مالیاتی

این مقوله شاید شیرین‌ترین بخش سرمایه‌گذاری بورس برای کسانی است که با پرداخت مالیات مشکل دارند، علت این معافیت جذب هرچه بیشتر سرمایه برای بورس و منابع مالی بلند مدت برای واحدهای تولید است، فروش سهام شرکت‌ها در بورس  تنها مشمول نیم درصد مالیات می گردد که آن هم بر عهده فروشنده سهام است، در ضمن نه تنها سرمایه، بلکه سود سهام هم در بورس مشمول هیچگونه مالیاتی نمی گردد.

?-کشف دقیق قیمت

در صورتی که سهام شرکت در بازار نظام یافته معامله نگردد، ارزیابی آن بر مبنای ارزش دفتری خالص دارایی‌ها (منهای بدهی) یا حداکثر ارزیابی کارشناسان رسمی صورت می گیرد. این شیوه‌های قیمت‌گذاری علاوه بر هزینه و زمان بیشتر، از دقت کمتری نسبت به حالت متداول در بورس که عرضه و تقاضا تعیین کننده قیمت است، برخوردارند.

?- بهترین گزینه برای شغل دوم

سرمایه گذاری بورسی به سبب صرفه‌جویی در وقت و انرژی بهترین گزینه برای شغل دوم است.

??-سهولت در سرمایه گذاری

برای معامله کردن در بورس نیاز به حضور فیزیکی در هیچ جایی نیست و فرقی نمی‌کند اهل روستایی در جنوب ایران باشید یا تهران. برای معامله گری به یک گوشی یا کامپیوتر نیاز دارید و علم تحلیل‌گری.

بهترین سهام برای خرید در بورس را چگونه شناسایی کنیم؟

برای انجام یک معامله موفق در بازار سهام(بورس) ایران نیازمند تحلیل دقیق و درست سهام هستیم. در بازار سرمایه ایران همچون سایر بازارهای مالی در دنیا دو روش تحلیلی وجود دارد که تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی نامیده می‌شوند. هم‌چنین ابزارهایی وجود دارد که شما را در کنار تحلیل‌ها کمک شایانی می‌کند. فیلترنویسی، تابلوخوانی و روانشناسی بازار جزو ابزارهای اصلی معاملات در بازار به حساب می‌آیند. شناخت دقیق انواع سهام و روش‌های تحلیلی در بازار سرمایه کمک شایانی به شما در جهت انجام معاملات موفق خواهد کرد.

? تحلیل تکنیکال : شما در تحلیل تکنیکال بر اساس رفتار قیمتی سهام، روند آتی قیمت سهام بر اساس گذشته قیمتی آن را پیش‌بینی می‌نمایید. در تحلیل تکنیکال از RSI، MACD، ابزار فیبوناچی و سایر اندیکاتورها، اسیلاتورها و ابزارهای مختلف دیگر در جهت پیش‌بینی روند آتی قیمت‌ها استفاده می‌شود. شناسایی پتانسیل روند صعودی در یک سهم و شناسایی نقاط ورود و خروج بهینه از کاربردهای اصلی این تحلیل به حساب می‌آید.

? تحلیل بنیادی : در تحلیل بنیادی سهام به دنبال این هستیم تا وضعیت بنیادی یک شرکت را با توجه به اعداد و ارقام موجود در صورت‌های مالی، پتانسیل‌های ذاتی موجود در شرکت مزبور، وضعیت صنعت، اوضاع سیاسی و اقتصادی کشور و جهان و وضعیت عرضه و تقاضای محصولات بررسی نماییم. در نهایت با اعمال پیش‌فرض‌های تحلیلی به برآورد سود خالص شرکت در آینده پرداخته و با تقسیم سود خالص بر تعداد سهام شرکت به سود خالص هر سهم که به (Earning Per Share) EPS معروف است، دست پیدا کنیم.

? فیلترنویسی : در سایت بورس اوراق بهادار تهران قسمتی تحت عنوان دیده بان تعریف شده است، در این قسمت شما می‌توانید بسیاری از اطلاعات مربوط به سهام پذیرفته‌شده در بازار بورس را به صورت لحظه‌ای مشاهده کنید. یکی از امکانات جالب در این صفحه بخش فیلترنویسی است. در این بخش شما می‌توانید با تعریف مجموعه‌ای از مشخصه‌های مالی، تعداد محدودی از سهام را که دارای آن مشخصه می‌باشند شناسایی نمایید و به جای رصد ??? شرکت حاضر در بورس، تنها ? تا ? شرکت را گلچین کرده و پس از آن تحلیل تکنیکال و بنیادی آن سهام را انجام داده و در صورت مناسب ارزیابی کردن شرکت، اقدام به خرید سهام آن شرکت بنمایید.

? تابلوخوانی : در مبحث تابلوخوانی شما با توجه به تغییرات حجم معاملات، تعداد خریدار و فروشنده حقیقی و حقوقی و حجم خرید و فروش آن‌ها به‌عنوان اصلی‌ترین متغیرهای تابلوخوانی در کنار ارزیابی سایر متغیرهایی که در صفحه سایت هر نماد بورسی نمایان استدر رابطه با ورود و خروج سهامداران و جذابیت و توجه به یک شرکت را ارزیابی می‌کنید و درنتیجه با تلفیق این مبحث با تحلیل تکنیکال و بنیادی درصد موفقیت خود در بازار بورس را افزایش می‌دهید.

? روانشناسی : روانشناسی در بازار بورس به اهمیت نقش کنترل فردی در معاملات، چگونگی رفتار جمعی در بازار، چگونگی چینش سهام با توجه به شخصیت معاملاتی و تمامی مطالبی که در نهایت به شکل‌گیری هر چه سریع‌تر شخصیت معاملاتی شما کمک می‌کند می‌پردازد. توجه داشته باشید که تقریباً تمامی معامله گران بازار سرمایه زمان زیادی صرف کرده‌اند تا شخصیت اصلی معامله‌گری خود را شناخته و درصد موفقیت خود را در شناسایی سهام ارزشمند افزایش داده‌اند.

توجه: موفق‌ترین معامله گران افرادی بوده‌اند که توانسته‌اند توازن مناسبی را در استفاده از روش‌ها و ابزارهای تشریح شده ایجاد نمایند.

افراد ثروتمند و میلیونر خود ساخته باهوش تر و برتر از شما نیستند. اما آنها از یک سری اسرار ویژه برای ثروتمند شدن بهره گرفته اند که شما نیز میتوانید با پیروی از آنها حداقل کسب و کار خود را رونق بخشید.

 

بورس بازار افراد باهوش است نه بصری!!!

خرید و سرمایه‌گذاری برای اغلب افراد در بازارهایی که می‌توانند حاصل سرمایه گذاری خود را ببینند راحتتر است به عنوان مثال خانه، زمین، طلا و ارز همگی قابل لمس و دیده شدن هستند ولی بورس و سهام این چنین نیست، به همین سبب سهام را پر ریسک و مخاطره آمیز می دانند زیرا برای اطمینان آن بخش از ذهنشان که عادت به لمس و دیدن دارد، چیزی به شکل مادی وجود ندارند؛ این بار روانی موجب می شود تا از سود سرشار این بازار چشم پوشی کنند در حالی که افراد باهوش دچار این فرصت سوزی‌ها نمی‌شوند.

بورس جای تنبل‌ها نیست!!!

ما اغلب می‌دانیم چگونه طلا بخریم، خرید ملک و ماشین هم برایمان آسان است ولی امان از آن زمانی که به ما بگویند کد مشاوره بورسی بگیر، احساس می‌کنیم قرار است وزنه ??? کیلویی بزنیم، میدانید چرا؟ فقط به این خاطر که این بازار برایتان ناشناخته است و ذهنتان به صورت طبیعی از ناشناخته ها فراری است زیرا باید انرژی بیشتری را صرف شناسایی آن کند، به سبب همین تنبلی است که عطای سود را به لقای آن می بخشید .

این مطلب کاملا علمی است و می توانید با سرچ درباره مسیر عصبی از صحت آن مطمئن شوید؛ مغز خزنده ما، مصرف انرژی را مغایر با بقای خود می بیند و از انجام یک کار جدید یا فعالیت جدید فرار می کنیم زیرا مغز ما به صورت ناخودآگاه به ما می گوید:

ولش کن، نمی خواد این کار و انجام بدی. چرا می خوای خودت و خسته کنی. تو که آخرش نمی تونی انجامش بدی!!!

 

چرا بورس را هیولایی می‌دانیم که باید از آن بترسیم؟

بزرگترین مشکل بورس این است که از زمان تصمیم گیری کاربر برای سرمایه گذاری تا شروع سرمایه گذاری در بورس بیش‌تر از یک هفته طول نمی کشد. همین موضوع در نهایت به ضرر بورس و اقتصاد کشور ختم می شود.

اگر معامله گری هم مانند پزشکی مهندسی یا هر رشته تحصیلی دیگر نیاز به گذراندن دوره ای دو ساله یا بیشتر داشت آن وقت شاهد ضرر کردن افراد در بورس نبودیم و این بد بینی نسبت به بورس ایجاد نمی شد.

متاسفانه برای شروع معامله گری هیچ امتحان ورودی نیاز نیست از همین رو شخص بدون اینکه حتی الفبای تحلیل گری را بلد باشد سهم میخرد، ضرر هم میکند و در نهایت از بورس ایران و تحلیل ناپذیر بودنش حرف می زند.

معمله گران بورسی فراموش می کنند، بورس بازاری سراسر هیجان برانگیز است ولی رفتارهای هیجانی را تاب نمی آورد‌.

سرمایه گذاری در بورس معاف از مالیات است.

 

چگونه در بورس سرمایه گذاری کنیم ؟

وقتی صحبت از سرمایه گذاری در بورس می‌شود تمام ذهن ما به سمت تالار حافظ تهران با آن تابلوی بزرگ قرمز رنگش می‌رود، اغلب فکر میکنند برای خرید سهم باید به همین تالار بروند و از کارگزارن بخواهند که برایشان سهم بخرند، اما این شیوه سال‌هاست که قدیمی شده، در حال حاضر هر فردی با انجام چهار گام می‌تواند در خانه و از طریق اینترنت با یک کامپیوتر یا موبایل معاملات بورسی انجام دهد.

مراحل ابتدائی سرمایه گذاری در بورس به شرح زیر است:

  • گام اول : دریافت کد بورسی
  • گام دوم: آموزش بورس
  • گام سوم: تهیه پول
  • مرحله چهارم: معامله‌گری

 

لیورمور مشهورترین بورس‌باز تاریخ    

لیورمور یک دلال بود اما ارزش صبر کردن را خوب می‌دانست و خوب می‌دانست که چه‌وقت اصلا معامله نکند. او هنر استفاده از زمان را داشت.

لیورمور باور داشت:

پول از راه صبر درمی‌آید نه از راه خرید و فروش.

درست بخرید، موقعیت خود را محکم بچسبید.

 

ارزش اسمی چیست؟

ارزش اسمی یک سهم، قیمتی است که پذیره نویسی سهام شرکت بر اساس آن قیمت انجام می‌شود.

 

ارزش دفتری چیست؟

اگر مجموع بدهی‌های شرکت را از مجموع دارایی‌های شرکت کم کنیم، مبلغ باقیمانده نشان‌دهنده مجموع ارزش سرمایه سهامداران شرکت یا به تعبیر دقیق‌‌تر، مجموع حقوق صاحبان سهام شرکت خواهد بود. حال اگر مبلغ حقوق صاحبان سهام شرکت را بر تعداد سهام شرکت تقسیم کنیم، عدد حاصل بیانگر ارزش دفتری هر سهم است. در حقیقت، ارزش دفتری معیاری کلیدی است که سرمایه‌گذاران برای اندازه‌گیری ارزش سهام از آن استفاده می‌کنند.

 

ارزش واقعی چیست؟

ارزش واقعی یا ارزش معاملاتی، قیمتی است که سهام بر اساس آن، در بورس معامله می‌شود. آنچه که قیمت سهم در بورس را تعیین می‌کند، میزان عرضه و تقاضا برای یک سهم است. برای مثال، ممکن است به علت عملکرد خوب یک شرکت، سرمایه‌گذاران زیادی متقاضی خرید سهام آن شرکت در بورس باشند؛ بنابراین، قیمت آن در بورس براساس میزان تقاضا، افزایش خواهد یافت و حتی ممکن است این افزایش، تا چند برابر ارزش اسمی هم باشد. در نقطه مقابل، عملکرد ضعیف یک شرکت ممکن است باعث بی‌‌رغبتی سرمایه‌گذاران به خرید یا نگهداری سهم مذکور و در نتیجه، افزایش عرضه آن در بورس باشد. طبیعتاً با افزایش عرضه، قیمت سهم کاهش یافته و اگر این روند ادامه یابد، ممکن است قیمت سهم حتی به زیر قیمت اسمی، یعنی ??? تومان برسد؛ بنابراین، قیمت بازار یک سهم، قیمتی است که در بورس، برای سهم تعیین می‌شود.

وارن بافت نابغه سرمایه گذاری می گوید

«بهتان می‌گویم چطور پولدار شوید. درها را ببندید. هر وقت بقیه حریص بودند شما ترسو شوید. هر وقت بقیه ترسو شدند شما حریص شوید

«نکته کلیدی در سرمایه‌گذاری این نیست که سبک سنگین کنید فلان صنعت قرار است چه تأثیری بر جامعه داشته باشد یا چقدر رشد کند. بیشتر حواستان به این باشد که ببینید فلان شرکت چقدر در رقابت با بقیه جلوتر است و از همه مهم تر اینکه تا کی می‌تواند جلو بماند

 

مفاهیم بنیادی برای شناخت سوددهی شرکت‌ها

EPS

(سود هر سهم)، هرگاه کل سود پس از کسر مالیات را به تعداد سهام تقسیم نماییم؛ سود هر سهم بدست می‌آید.

 

DPS

(سود نقدی سهام یا سود تقسیم شده)، وقتی شرکتی تصمیم می‌گیرد بخشی از درآمدهای پس از کسر مالیاتش را به شما پرداخت کند، آنچه به شما پرداخت می‌کند «سود تقسیمی» نام دارد.

 

 NAV چیست؟

(ارزش خالص دارایی)عبارت از ارزش کل دارایی‌های شرکت پس از کسر بدهی‌ها است.

 

ماموریت آرموو در مشاوره بورس

ما در آرموو کوشیده ایم با بهره از علم و دانش مشاوران خبره در امر سرمایه گذاری بورسی و مشاوره بورس، این اطمینان را برایتان ایجاد کنیم که بورس بازار شانس و بخت و اقبال نیست بلکه رقابت تدبیر، صبر و دانش است.

برای آشنایی با صفر تا صد این بیزینس سودآور با مشاوران ما تماس بگیرید

می توانید از طریق اپلیکیشن یا مشاوره تلفنی بورس (02145298) با مشاور خود ارتباط برقرار نمائید.

 

منبع: https://www.armoo.co/exchange-advice/

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.