کشک بادمجان چطوری بپزیم؟

کشک بادمجان چطوری بپزیم؟

 

برنج قهوه‌ای یکی از از خوردنی‌ها‌ی مفیدی که کمتر مورد توجه خانواده‌های ایرانی قرار گرفته است. یک نکته مهم در خصوص برنج قهوه‌ای این است که برنج قهوه‌ای حاوی هیچ کلسترول و چربی مضری نیست و فقط مقادیر کمی چربی و سدیم دارد.

 

 

 

در این مقاله قصد داریم تا 3 مورد از خوردنی‌ها‌ی مفیدی که کمتر مورد توجه خانواده‌های ایرانی قرار گرفته است را معرفی کنیم.

به گزارش مجله اکالا، یکی از این سه خوراکی برنج قهوه‌ای است که به تازگی توجه‌های زیادی را به خود جلب کرده است و افرادی که نگران سلامتی خود هستند، سعی دارند آن را در برنامه غذایی خود جای دهند. اگر شما هم دوست دارید اطلاعات کاملی درخصوص برنج قهوه‌ای پیدا کنید تا بتوانید آن را در مواد غذایی مصرفی خود جای دهید و از مزایای آن بهره‌مند شوید، مطلب زیر را دنبال کنید. در ادامه مطلب نیز تفاوت شکر قهوه‌ای با شکر سفید را بیان می‌کنیم و در آخر هم ضمن معرفی خواص کشک بادمجان، تعدادی نکته کلیدی به منظور ایجاد طعم بهتر در این غذا را بیان خواهیم کرد.

1

2- شکر قهوه‌ای

یکی از سوالاتی که همیشه در خصوص شکر پیش میآید، تصمیم‌گیری برای استفاده از شکر قهوه‌ای است. از این رو قصد داریم تا نکات مهمی را که در انتخاب نوع شکر مورد نیاز است، مطرح کنیم تا شرایط تصمیم‌گیری برای شما عزیزان را آسان‌تر کنیم.

a1cg_w3.jpg

در واقع منشا اصلی تولیذ این دو شکر یکسان و از نیشکر یا گیاه چغندرقند است. دلیل تفاوت رنگ این دو شکر، وجود ماده‌ای به نام ملاس که نوعی شربت مشتق از شکر است و در شکر قهوه‌ای وجود دارد، می‌باشد. ملاس علاوه بر تغییر رنگ، ارزش غذایی کمی را نیز به شکر قهوه ای اضافه می‌کند. شکر قهوه ای دارای مقادیر اضافه‌تری از کلسیم، آهن و پتاسیم نسبت به شکر سفید است. این دو شکر در میزان کالری هم تفاوت‌هایی دارند که البته این تفاوت ناچیز است. به طوری که 4 گرم از شکر قهوه‌ای (معادل یک قاشق چایخوری) در حدود 15 کالری و همان مقدار از شکر سفید، 16.3 کالری دارد. به عبارت دیگر تفاوت‌هایی که معمولا بین این دو شکر ذکر می‌شود با توجه به اختلاف قیمت بالای آن‌ها بیشتر جنبه تلبیغاتی و تجاری دارند.

مهمترین تفاوت شکر سفید و قهوه ای چیست؟

بیشترین تفاوت در استفاده از این دو شکر، تاثیر طعم آن‌ها در هنگام آشپزی و مخصوصا شیرینی‌پزی است. بسته به نوع غذا و شیرینی هر کدام از شکرها می‌توانند استفاده شوند.

به یاد داشته باشید به طور کلی شکر عامل مهمی در بروز بیماری‌های چاقی و بیماری‌های دیگری از جمله دیابت نوع 2 و بیماری‌های قلبی است. به همین دلیل، توصیه می‌شود فقط کمتر از 5-10? کالری روزانه خود را از طریق شکر تامین کنید. و همان طور که در قسمت قبل هم اشاره شد، با مصرف برنج قهوه‌ای در کنار شکر کمتر، ریسک ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهید.

3- کشک بادمجان

در کنار مقایسه برنج و شکر سفید با نوع قهوه‌ای آن‌ها، در این مرحله قصد داریم تا فواید و تاریخچه کشک بادمجان که یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است را برای شما عزیزان تشریح کنیم. از آن‌جا که یکی از پایه‌های اصلی تشکیل دهنده این غذا کشک است، ویتامین‌های A ,B ,E را به این غذا اضافه می‌کند. کشک همچنین در تقویت استخوان‌ها و جلوگیری از پوکی آن‌ها موثر است و به تقویت و استحکام دندان‌ها نیز کمک می‌کند.

 

این غذا در حال حاضر در ترکیه، لبنان و هند به عنوان غذای اصلی سرو می‌شود ولی خاستگاه اصلی آن، کشور خودمان است و می‌توان گفت کشک بادمجان یک غذای 100% ایرانی است. برای مشاهده دستور آشپزی های بیشتر به مجله اکالا (https://blog.okala.com/) مراجعه کنید.

چرا مزه کشک بادمجان‌ها متفاوت است؟

ممکن است با خوردن کشک بادمجان‌های مختلف این سوال برای شما پیش بیاید که چرا هرکدام مزه متفاوتی دارند؟ در پاسخ باید بگوییم که مزه این غذا به نحوه آماده کردن و استفاده بادمجان‌ها بستگی دارد. مثلا بادمجان‌ها می‌توانند به صورت سرخ شده و یا کبابی مورد استفاده قرار بگیرند.

البته پیشنهاد ما برای یه کشک بادمجون سالم‌تر، استفاده از بادمجان کبابی است زیرا بادمجان به علت نوع بافتی که دارد، جاذب روغن است و بیشتر از بقیه مواد غذایی روغن را به خود جذب می‌کند. البته طبیعتا این غذا با بادمجون سرخ کرده خوشمزه‌تر می‌شود و انتخاب بهتری برای زمانی است که می‌خواهید هنر آشپزی خود را نشان دهید. کشک بادمجان می‌تواند در کامل شدن و زیباتر شدن سفره‌های شما نقش مهمی را ایفا کند.

یکی دیگر از تفاوت‌های مزه‌ای انواع کشک بادمجان، در نحوه مصرف بادمجون‌ها در این غذاست. برخی بادمجان‌ها رو به صورت تکه‌ای، برخی درسته و بعضی کاملا له شده استفاده می‌کنند. همه این موارد در کنار هم می‌توانند باعث تغییر مزه کشک بادمجان بشوند. از آن‌جا که تصمیم‌گیری درباره مزه این غذا کاملا سلیقه‌ای است، بهتر است که آن را با روش‌های متفاوت امتحان کنید و هر روشی را که نتیجه بهتری داشت، تکرار کنید.

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.